Street fishing

DSCN1846

Ez ma olyan divatos dolog. Ha úgy tetszik “menő”.  Jó lett volna szerezni egy rapallás bétbózsapkát, meg egy dajvás inget, mert úgy lett volna autentikus…

Kevés “menőséggel” magamon vágtam neki a pecának, de így is jól éreztem magam. Sőt, így éreztem jól magam. Csak a végén szomorodtam el, de nagyon. A helyszínt ha akarnám se tudnám eltitkolni, az Eger patak volt a célpont. Évi 1-2 pecát megejtek itt mindig,  hangulata van. A halak aprók, a patak koszos, sok helyen szemetes, a hely zajos.. De valahogy mégis élvezem.

DSCN1847

Az itteni domolykók méretükhöz képest erősek, és sokat lehet fogni. Egy tucatnyit mindig sikerül, csak sajnos a 25 centis már nagynak számít. Ami valahol érthető is, mert a patak a legtöbb helyen alig több, mint bokáig ér.

DSCN1854

Furcsa, ahogy parfümszagú emberek húznak el a hátad mögött, és a közben érzed a domolykó ütését a boton… Egészen szürreális.

DSCN1852

DSCN1860

DSCN1856

DSCN1849

DSCN1866

Fénykép0120

A horgászat vége. 😦

DSCN1861

DSCN1864

Összepakoltam és hazamentem. Majd egy év múlva újra. Talán változik valami. Maradok addig is én inkább csak a “fishing”-nél. “Street” nélkül, rapallás bétbóz nélkül.

Street fishing” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s