2017 horgászblogja díj

Ma (ami most már tegnap) jutott el hozzám az információ, hogy a 2017-es év horgászblogja díj egyik díjazottja  lettem. A díjat Streamfun ítélte oda nekem és még két bloggernek. Az életemet mostanában jellemző reggeltől estig tartó rohanás miatt talán bocsánatos bűn, hogy egyszerűen nem néztem fel a blogok világába már több mint két hete… Kicsit elgondolkodtam és visszagondoltam a kezdetekre is miután megtudtam a hírt.

6. éve igazgatom ennek a kis virtuális horgász szigetnek a világát. Nem véletlen fogalmazok így, szinte sosem tekintettem rá blogként, inkább egy kis szeletet szeretnék megosztani abból az életérzésből és örömből amit a horgászattal kapcsolatban megtapasztalok a világban. Mert a horgászat nekem életstílus, egy minőségi élethez vezető szemlélet kapuja, csak tudni kell meglátni az említett kaput az etetőanyagos zacskókon, színes műcsalikon és toray blankokon túl….

(…)

Állt itt egy kicsit hosszabb elmélkedés is a fenti gondolatok folytatásaként, de inkább törölve lett végül, talán majd egyszer.

(…) 

Legyen akkor ez most az első mérföldkő a blog életében, köszönöm Fogarasi Gábornak allias “Streamfun”-nak a díjat, hogy gondolt rám és érdemesnek tartott rá!

Köszönöm a kedves olvasóknak is a sok visszajelzést, felkérést és bizalmat a 6 év alatt!

Gratulálok a másik két díjazottnak is! Mosoni Horgász és Szobapeca 

Arra gondoltam, hogy a díj örömére legyen egy kis játék! A nyeremény egy GFR színű laposfarkú wobbler (mert az SFC már unalmas, tessék más színt is dobni). A következő kérdésre kell csak válaszolni:

Pontosan hány gramm tömegű a laposfarkú süllőrágta prototípusa horgok és kulcskarikák nélkül?

A megfejtést kommentben írjátok ide a bejegyzés alá  NE a félyszbúkra! A legközelebbi találat kapja a wobblert. Azonos érték esetén sorsolás dönt. Szavazás zárása március 14. 23:59. Eredményhirdetés március 17-én, szombaton.

 

 

2017 horgászblogja díj” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s